KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Hoe zorgen we dat verbetering van de waterkwaliteit effectief wordt meegenomen in de grote transities? We bespreken kansen en uitgangspunten om dit voor elkaar te krijgen. Denk ook mee, tijdens Symposium WOK VII 'Vitaal en Ecologisch Gezond Water Sturend - de eindspurt naar het halen van KRW doelen' op vrijdag 1 december 2023 in Amersfoort.

2312 WOK7 a

WOK VII: Vitaal en Ecologisch Gezond Water Sturend

De eindspurt naar het halen van KRW doelen
vrijdag 1 december 2023 | Leerhotel Het Klooster, Amersfoort

Welke stappen nemen we samen, zodat in 2027 de waterkwaliteit voldoende verbeterd is? Welke (koppel)kansen bieden de grote transities van dit moment? Wanneer zijn er risico’s voor conflicterend belang? En in welke transities moeten we extra stappen nemen om Waterkwaliteit nadrukkelijker op de Kaart te zetten?

Symposium WOK VII biedt een afwisselend programma met sprekers en workshops, en veel interactie, ervaringen en voorbeelden om samen te zoeken naar oplossingen. Wat wordt onze boodschap aan het nieuwe kabinet?

Onze uitdaging is om kansen en uitgangspunten te vinden, opdat 'waterkwaliteitsverbetering' effectief wordt meegenomen in de plannen voor de grote transities.

PROGRAMMA en aanmelding
Symposium WOK VII: Vitaal en Ecologisch Gezond Water Sturend

- - -
ORGANISATIE

KNW Themagroep Waterkwaliteit; zie via de themagroep-pagina ook een terugblik op voorgaande WOK webinars en symposia.

2312 WOK7 d

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl