KNW organisatie

KNW is een vereniging met een belangrijke waarde voor leden, voor de sector en voor partners. Deze waarden uiten zich in de activiteiten, themagroepen en thema's in het KNW pogramma aanbod - voor waterprofessionals en de watersector.

KNW heeft een beleidsplan opgesteld, met daarin onder andere de visie, activiteiten en plannen voor de vereniging in 2020-2022. 'KNW is het kennisnetwerk voor en door waterprofessionals, en de verbindende kracht van de watersector.'

KNW Beleidsplan 2020-2022

KNW is een grote vereniging - met ruim 2000 leden en 65 begunstigende leden - en is een ontmoetingsplaats voor alle waterprofessionals, van praktijk tot beleid.

Onze visie - Water is van levensbelang. Kennisdeling en kennisvermeerdering is cruciaal binnen de watersector. Door waterprofessionals met elkaar in contact te brengen ontwikkelen zij zichzelf en de sector.

Onze missie - KNW is het kennisnetwerk voor en door waterprofessionals. KNW verbindt de professionals, draagt bij aan kennisdeling- en ontwikkeling in de watersector en inspireert tot innovatie. KNW is de verbindende kracht van de watersector.

KNW gaat voor:

  • waarde voor leden
  • waarde voor debat
  • waarde voor partners

Download KNW Beleidsplan 2020-2022 voor het complete beleidsplan.

KNW Financiën
Download Publicatiebalans 2022 en Publicatiebalans 2021 voor de Jaarrekening en de toelichting op de Jaarrekening over 2022 resp. 2021.

Informatie en contact
Jessica de Weert (KNW bedrijfsbureau), Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl