WAT WE DOEN

KNW organiseert symposia, webinars en workshops, excursies en andere evenementen, waar actuele onderwerpen aan bod komen en mensen elkaar kunnen ontmoeten. Activiteiten en programma's met maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je altijd wat er speelt!

Het KNW Mentor Programma brengt jonge waterprofessionals en ervaren vakgenoten met elkaar in contact. Interessant en leerzaam, én goed voor de versterking van onze watersector.

mentorlogo

Voordelen voor jonge én ervaren waterprofessionals

Het mentorprogramma biedt voordelen voor jonge en ervaren waterprofessionals, maar ook voor de watersector zelf. Het programma heeft als doel kennisoverdracht en ontwikkeling van vaardigheden te ondersteunen, toekomstige generaties van leiders en talent te verfijnen en het netwerk te versterken.

Roelof Kruize, Ambassadeur KNW Mentor Programma: "We kunnen elkaar versterken door kennis over te brengen van de oudere professionals naar de jongeren. Dit doet het KNW Mentor Programma en daarom ben ik enthousiast."

Sparren over je werk? KNW Matcht!

Zoek je een klankbord voor vragen over een volgende stap in je loopbaan? Wil je sparren met een ervaren vakgenoot, of met een specialist op een bepaald vakgebied? KNW kan jou matchen met iemand in ons grote netwerk, maak gebruik van die mogelijkheden.

Stuur je wens of vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met je op.

 

flyer mentor program 3

 

 

mentorprogram

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl