WAT WE DOEN

KNW organiseert symposia, webinars en workshops, excursies en andere evenementen, waar actuele onderwerpen aan bod komen en mensen elkaar kunnen ontmoeten. Activiteiten en programma's met maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je altijd wat er speelt!

KNW is een grote vereniging. Leden zijn werkzaam bij o.a. waterschappen, drinkwaterbedrijven, adviesbureaus, overheid, kennisinstituten - de hele watersector is vertegenwoordigd. Via Vakblad H2O en H2O Online delen we nieuws en ontwikkelingen in de sector.

H2O is een uitgave van KNW. Onder H2O media vallen de tijdschriften Vakblad H2O en kennismagazine Water Matters, en het digitale H2O Online met website en de digitale nieuwsbrief H2O-nieuws, met nieuws, vakartikelen, vacatures, activiteiten, agenda en waterblogs.

H2O is bestemd voor waterprofessionals in de hele waterketen. Het vakblad is verkrijgbaar door lid te worden van KNW of door een abonnement te nemen. Naast het maandelijkse vakblad krijg je twee keer per jaar kennismagazine Water Matters, en toegang tot premium artikelen op de H2O website.

De digitale nieuwsbrief H2O-nieuws verschijnt twee keer per week (met uitzondering van de zomer), met actueel nieuws, activiteiten en vacatures.

Informatie lidmaatschap en abonnement
Zie hier voor informatie en aanmelding, of neem contact op met het KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765.

- - -

Archief H2O Vakartikelen en Neerslag in de HYDROTHEEK
Alle H2O Vakartikelen zijn opgenomen in de Hydrotheek, een doorzoekbare database van STOWA met meer dan 50.000 bronnen op het gebied van hydrologie, aquatische ecologie, watersystemen, waterkeringen, afvalwaterzuivering, riolering en waterbeheer in Nederland. Ook de artikelen van tijdschrift Neerslag zijn hierin opgenomen (zoek op tijdschrift = Neerslag). De database wordt beheerd door de WUR bibliotheek.

Zoek artikelen in de Hydrotheek via de portal Library.wur.nl | Hydrotheek

- - -

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl