KNW organisatie

KNW is een vereniging met een belangrijke waarde voor leden, voor de sector en voor partners. Deze waarden uiten zich in de activiteiten, themagroepen en thema's in het KNW pogramma aanbod - voor waterprofessionals en de watersector.

KNW Waternetwerk is een vereniging. Leden ontmoeten elkaar tijdens netwerkbijeenkomsten en thema activiteiten. De ledenlijst is uitsluitend beschikbaar voor KNW leden, en kan worden ingezien na te zijn ingelogd.

De ledenlijst wordt regelmatig geactualiseerd en bevat een overzicht met namen en contactgegevens van mede-leden. 

Login voor de KNW ledenlijst op de KNW & H2O ledensite (versie maart 2021).

Wijzigingen doorgeven
Geef wijzigingen (email adres, organisatie) graag door aan het KNW bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vermelding in de KNW ledenlijst
Wie niet vermeld wil worden, kan dit doorgeven aan het KNW bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gegevens zullen dan verwijderd worden bij de eerstvolgende update.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl