Thema- en Werkgroepen

KNW Thema- en Werkgroepen vormen de motor van de vereniging. Zij organiseren webinars, symposia, workshops, excursies, studiedagen en andere bijeenkomsten rondom actuele thema's.

Werkgroep Internationale Samenwerking streeft naar vergroting van de (niet-technische) kennis van Waternetwerk-leden inzake werken met buitenlanders en werken in het buitenland. Uitwisseling van kennis en ervaring staat voorop.

Kennisuitwisseling en doelgroep

Het bedrijfsleven, drinkwaterbedrijven, waterschappen, het onderwijs en andere (water)instellingen krijgen steeds meer met internationale aspecten te maken. De werkgroep onderhoudt onder andere contacten met het internationale netwerk van de IWA (International Water Association).

De werkgroep richt zich op iedereen in de watersector, waaronder Nederlandse studenten en buitenlandse studenten die tijdelijk in Nederland verblijven. Om die reden zijn veel van onze activiteiten in het Engels.

Activiteiten, verslagen en presentaties

Leden van Werkgroep Internationale Samenwerking

  • Eric Zandbergen, voorzitter
  • Erik Eggers, secretaris, 06-23980733
  • Stefanie Stubbé
  • Keimpe Sinnema

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl