Thema- en Werkgroepen

KNW Thema- en Werkgroepen vormen de motor van de vereniging. Zij organiseren webinars, symposia, workshops, excursies, studiedagen en andere bijeenkomsten rondom actuele thema's.

Contactgroep Internationaal richt zich op uitwisseling van kennis en ervaring in internationale samenwerking in de water sector. Daarbij ligt de focus niet op de technische aspecten van projecten en programma’s, maar op de succesfactoren van samenwerking met buitenlandse partijen. Ook individuele leerervaringen worden behandeld, bijvoorbeeld met het werken in andere culturen, evenals onderlinge samenwerking tussen Nederlandse partijen in het buitenland.

[ English ] The Contactgroup International is dealing with international cooperation in the water sector. The focus is on key success indicators like cooperation with international entities. Individual learning experiences are major issues in the meetings. Less emphasis is on technical and commercial aspects.

Voor wie? / Target Audience

De Contactgroep richt zich zowel op jonge collega's als op oudere meer ervaren collega’s, en op alle sectoren zoals drinkwaterbedrijven en waterschappen, het bedrijfsleven en ZZP-ers, kennisinstellingen en de overheid. En zoals gezegd wordt niet alleen op de technische disciplines gefocust, maar ook op financiering, communicatie, organisatie en andere vakgebieden. Het gaat daarbij niet alleen om Nederlandse onderdanen, maar ook om buitenlandse studenten en expats die actief zijn in het onderwijs en in het bedrijfsleven. Om die reden zijn de meeste activiteiten van de Contactgroep in het Engels. De bijeenkomsten zijn gericht op landen en gebieden, of op specifieke water thema’s. Ten behoeve van de kwaliteit van de discussie zijn bijeenkomsten beperkt tot max. 35 a 40 deelnemers.

Both young/unexperienced and experienced experts are the target audience of events, in order to promote maximum exchange of knowhow and experience. All sectors are involved, from water supply, Dutch Water Authorities, industry, institutes, academia, individual experts to government. Foreign nationals are welcome to share views and opinions. Therefore most events are in English and to stimulate in-depth discussions participation is limited to 35- 40 persons.

Activiteiten en terugblik / Events, findings and downloads

Members of the Contact Group

  • Erik Eggers, chair
  • Stefanie Stubbé
  • Hans Leenen
  • Keimpe Sinnema
  • Eric Zandbergen

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon +31-(0)70-3222765

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl