Thema- en Werkgroepen

KNW Thema- en Werkgroepen vormen de motor van de vereniging. Zij organiseren webinars, symposia, workshops, excursies, studiedagen en andere bijeenkomsten rondom actuele thema's.

Vrouwen Waternetwerk is een netwerkgroep voor vrouwen in de watersector. Doel is om ervaringen uit te wisselen, en de positie en zichtbaarheid van vrouwen in de sector te vergroten.

Vrouwen Waternetwerk richt zich op alle geïnteresseerde vrouwen in de watersector. Je kunt in deze groep deelnemen aan discussies, en je ervaringen en ideeën delen en uitwerken tot inhoudelijke bijeenkomsten.

Nieuws en Verslagen

Werkgroep Vrouwen Waternetwerk

  • Sita Vulto, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wilma Windgassen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl