WAT WE DOEN

KNW organiseert symposia, webinars en workshops, excursies en andere evenementen, waar actuele onderwerpen aan bod komen en mensen elkaar kunnen ontmoeten. Activiteiten en programma's met maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je altijd wat er speelt!

Werkgroep Kennis in Praktijk organiseert workshops en excursies voor vakspecialisten, op wisselende locaties in heel Nederland of online. Dit is een brede samenwerking van KNW met Wateropleidingen, VVZB, Gemeentelijk Waternetwerk, Rioned, Stowa, KWR en Aquaminerals.

AGENDA & TERUGBLIK

Voor wie?

De middagen zijn speciaal voor vakspecialisten en mensen aan de knoppen. Dus werk jij als zuiveringstechnicus, operator, procesbeheerder, peilbeheerder, bedrijfsvoerder, regiomanager? Bij een waterschap, een waterbedrijf, een gemeente, in de industrie of de aannemerij? volg de agenda en meld je aan! mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat en waar?

Onderwerpen zijn oa Energie, Onderhoud, Inspecties, Veiligheid, Transport van water, Pompen, Slibontwatering, Bediening op afstand, Calamiteiten, Grondstoffen en Reststoffen.

Een middagprogramma op locatie (12.00-17.00 uur) heeft presentaties en een demonstratie of excursie. Het gaat om informeel kennis uitwisselen, ‘gluren bij de buren’ en nuttige contacten.

Werkgroep Kennis in Praktijk

  • Jan Willem Mulder, voorzitter
  • René Lambregts
  • Monique Bekkenutte
  • Wissam Kerkouri
  • Dick de Vente
  • Bram Ooms
  • Ronny Faasen
  • Gerard Hofmeijer

Over de Werkgroep

Ferry Spaans, waternetwerker van het eerste uur, nam na 20 jaar inzet voor de vereniging en de regionale secties afscheid van deze werkgroep. We bedanken Ferry, bezielde vakman, recht voor zijn raap, waternetwerker in hart en nieren voor zijn jarenlange inzet om technische vakkennis te delen.

190220 kir

Groepsfoto - vlnr Maarten Knoppert, Frans Visser, Monique Bekkenutte, Hans Bout, Jan Willem Mulder, Ferry Spaans, Arnt Vlaardingerbroek, Ingrid Schroders, Carla Megens, René Lambregts en Jack Jonk (februari 2019)

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl