WAT WE DOEN

KNW organiseert symposia, webinars en workshops, excursies en andere evenementen, waar actuele onderwerpen aan bod komen en mensen elkaar kunnen ontmoeten. Activiteiten en programma's met maatwerk voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Zo weet je altijd wat er speelt!

Samenwerking, netwerken en kennisdelen worden steeds belangrijker. KNW biedt waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform. Symposia en themagroepen, Vakblad H2O, vakartikelen, de watervacature-site en meer - volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

KNW is een groot en dynamisch kennis(sen)netwerk, en verbindt waterprofessionals tussen praktijk en theorie, tussen werkvloer en management, beleid en uitvoering, tussen nationaal en internationaal, en tussen jong en oud.

Speciaal voor bedrijven en organisaties in de watersector heeft KNW het begunstigend lidmaatschap.

- - -
KNW Bedrijfsleden :

- - -
KNW begunstigend lidmaatschap -
U krijgt korting op een standplaats en andere profileringsmogelijkheden tijdens de congressen, korting op het plaatsen van advertenties en blogs in de H2O-media, print en online, en de mogelijkheid om activiteiten gratis te laten opnemen in de wateragenda op www.h2owaternetwerk.nl. Werknemers krijgen o.a. korting via een collectief lidmaatschap. En natuurlijk ontvangt u het Vakblad H2O magazine.

Is een begunstigend lidmaatschap iets voor uw bedrijf of organisatie? Contact Monique Bekkenutte, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor informatie over de mogelijkheden.

Zie ook de algemene voorwaarden KNW lidmaatschap

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl