Thema- en Werkgroepen

KNW Thema- en Werkgroepen vormen de motor van de vereniging. Zij organiseren webinars, symposia, workshops, excursies, studiedagen en andere bijeenkomsten rondom actuele thema's.

Na 12 actieve jaren heeft de KNW themagroep Asset Management (AM) besloten zichzelf op te heffen. Er zijn vele inspirerende bijeenkomsten georganiseerd, waaronder een congres, en er is een AM spel ontwikkeld. Dit alles heeft geholpen om de watersector te doordringen van het belang van AM. De themagroep had het idee om in asset regio’s samen te werken, en dat is inmiddels op vele plekken ingevoerd. Juist vanwege de behaalde successen hebben de leden nu besloten dat een aparte themagroep geen toegevoegde waarde meer heeft.

Het KNW-bestuur bedankt alle leden die in deze themagroep actief zijn geweest van harte voor hun inzet, en de waardevolle bijdrage aan de sector.

drones en verkeer

Terugblik activiteiten en verslagen

ltap dommel

Informatie en contact
Bureau KNW, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon 070-3222765

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl