KNW organiseert speciale MBO Studentendagen tijdens de AQUA Nederland Vakbeurs. Een geslaagd initiatief om jongeren te laten kennismaken met de sector - en andersom - en zo vakmanschap te werven en te behouden. Met dit doel heeft KNW ook de MBO-prijs ingesteld, die elk najaar wordt uitgereikt voor MBO eindopdrachten.

- - -
MBO Studentendag 2024

Tijdens AQUA Nederland Vakbeurs 2024 in Gorinchem (19-21 mrt) wordt opnieuw een MBO Studentendag georganiseerd, en wel op donderdag 21 maart. Belangstelling? Opleidingen en bedrijven die willen meedoen, kunnen contact opnemen met KNW via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

- - -
MBO Studentendag 2023

AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - "De MBO-studentendag die donderdag werd georganiseerd op de Aqua NL Vakbeurs in Gorinchem was weer een groot succes. Veel enthousiaste MBO-studenten kwamen een kijkje nemen bij toekomstige werkgevers voor een baan in de watersector."

2303 mbo studentendag

Geslaagde MBO-studentendag tijdens AQUA NL Vakbeurs 2023

- - -
MBO Studentendag 2022

"Het was een verrassend beeld op de beursvloer van AQUA Nederland Vakbeurs: tientallen mbo’ers doorkruisten de beurshal en verzamelden informatie over zuiveringsinstallaties, meetapparatuur, pompen, drinkwaterleidingen en rioleringssystemen. Ze klopten voor antwoorden aan bij watertechbedrijven, waarvan meerdere blij verrast waren: hier liepen potentiële nieuwe arbeidskrachten rond."

2203 studentendag1

2203 studentendag3

 

 


 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl