KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Investeren in Human Capital is cruciaal voor een vitale watersector. Tijdens de AIWW workshop 'Strategic Human Capital' kijken we met een collectieve, interactieve brainstormsessie naar strategieën om talent nog beter te benutten, in Nederland en wereldwijd. Hoe geven we een boost aan onze ideeën en plannen? AIWW Side event, op dinsdagmiddag 7 november in Amsterdam.

2311 aiww 3

AIWW Side event | Workshop 'Strategic Human Capital & Integrated Human Resources'
7 november 2023 | 13.30-18.00 | RAI, Amsterdam (ingang D, zaal D506 Elicium)

Investeren in human capital is cruciaal voor een bloeiende watersector

Speciale workshop over 'Strategic Human Capital & Integrated Human Resources' tijdens de Amsterdam International Water Week AIWW2023

Stel je dit eens voor: een dynamische en enerverende sessie waarin professionals op het gebied van menselijk kapitaal samenkomen om een transformatieve dialoog op gang te brengen. Samen onderzoeken ze de instroom van slimme jonge talenten in de sector en, net zo belangrijk, de strategieën om deze talenten te benutten en te koesteren, voor de ontwikkeling van henzelf én van de organisatie. We behouden niet alleen kennis; we geven er een boost aan. Dit evenement biedt inzichten om de schat aan kennis en vaardigheden binnen de sector te behouden en te verrijken.

Wat staat er op het programma?

We breken grenzen en obstakels af, zowel figuurlijk als letterlijk. Aan de ene kant zullen we de mondiale uitdagingen op het gebied van human capital voortvarend aanpakken, en aan de andere kant zullen we de best practices delen die onze sector vooruit helpen. We verdiepen ons in regionale verschillen, om die te ontleden en bespreken.

Dit wordt niet zomaar een conferentie met pratende hoofden. Het wordt een interactieve krachtmeting waar geesten samenkomen en ideeën ontstaan. Zet je schrap voor een collectieve brainstormsessie die belooft baanbrekende concepten op te leveren voor een verbeterde human capital strategie. De toekomst van de watersector staat op het spel, en samen maken we van deze workshop een sessie met buitengewone uitkomsten.

Meld je aan via het registratieformulier Deze workshop is onderdeel van het AIWW-Future Water Leaders Programma.

Meer informatie: AIWW 2023

- - -
Organisatie World Water Academy workshop: AIWW, KNW en Wetskills

2311 aiww hr

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl