KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) organiseert een filmavond met 'Hidden Figures', de inspirerende film over drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die rond 1960 werkten bij de NASA. 'Een gezellige avond vol inspiratie, open dialoog en samen genieten van een goede film.' donderdagavond 26 oktober 2023 in het NWT kantoor in Den Haag.

2310 DIG filmavond

Coalitie DIG: Filmavond 'Hidden Figures'

26 oktober 2023 | 18:00 eten; 18:45-22:00 programma | Den Haag

De film 'Hidden Figures' nodigt uit tot reflectie over het onderwerp van diversiteit, inclusie en gelijkwaardigheid in de samenleving. Na de film zullen we in kleine groepjes doorpraten en de film bespreken aan de hand van vragen.

We streven naar een veilige sfeer waarin ruimte is om geïnspireerd te raken, te luisteren en je eigen ervaringen te delen. We willen vooral inspiratie opdoen en genieten van een goede film!

Jij komt toch ook? Meld je aan via het registratieformulier. Laten we samen ons inclusieve bewustzijn vergroten!

Adres: Kantoor NWT, Lange Voorhout 90 in Den Haag

Over 'Hidden Figures' - De film vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse wetenschapsters die rond 1960 werkten bij de NASA, in de West Area Computing Unit waar uitsluitend vrouwelijke Afro-Amerikaanse wetenschappers werkzaam waren. Dankzij hun berekeningen slaagde de Amerikaanse ruimtevaarder John Glenn er in 1962 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde te vliegen.

- - -
PROGRAMMA

18:00   Inloop en eten
18:45   Introductie door Coalitie DIG en Inleiding op de film
19:00   Filmvertoning 'Hidden Figures'
21:15   Nabespreking
22:00   Afsluiting

- - -
ORGANISATIE
Coalitie Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector

DIG

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl