KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

Er zijn ideeën en technieken genoeg voor een andere aanpak van B&O. Maar hoe zorgen we dat dat in praktijk gebracht wordt? In CoP Webinar#4 'Gedragsveranderingen' deelden we eyeopeners en praktische tips over Brein, Beslissen & Beïnvloeden, en ervaringen van HHSK, in de september-serie nav de nieuwe Waterbeheerplannen. Lees verder voor de terugblik.

cop maaibeheer

September: Maand van Beheer & Onderhoud in Waterbeheer

7-28 september 2021, elke dinsdag | 9:00-10:00 uur | online

Webinar programma: Maaipakketten (7 sept), Circulair (14 sept), Innovaties (21 sept) en Gedragsveranderingen (28 sept). Zie hier voor de andere webinars.

TERUGBLIK Webinar #4: Gedragsveranderingen voor ander B&O

Download de presentatie
Je hebt een goed idee of er is een bepaald beleid vastgesteld, maar hoe krijg je collega’s of terreineigenaren in je gebied zover dat ze aan je idee/beleid gaan meewerken? Kennis over gedrag van mensen kan je daarbij helpen. In dit uur hoorden we meer over gedragsonderzoek, met praktische tips en trucs om zaken voor elkaar te krijgen!

Video opname van het webinar:

Hoe neem je mensen mee in andere keuzes?

CoP gedrag 2

CoP gedrag 3

Organisatie
CoP Beheer & Onderhoud

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl