KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

'Een diverse organisatie is adaptiever en kan beter inspelen op toekomstige ontwikkelingen'. Terugblik op Lunchsessie #1 van de nieuwe Coalitie voor Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector.

pexels diversiteit

okt 2021 | Inspiratiesessie#1 Diversiteit & Inclusie in de Watersector

donderdag 7 oktober 2021 | 12:00-13:00 uur | online

KNW organiseert een serie van drie online lunchsessies over Diversiteit & Inclusie in de Watersector. De eerste Inspiratiesessie was op donderdag 7 oktober, met als uitgangspunt dat een diverse organisatie adaptiever is en hierdoor beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Er waren twee inspirerende sprekers uitgenodigd:

  • Jérôme van der Maes, werkzaam bij Hoogheemraadschap van Delfland en al 2.5 jaar voorzitter van Delfland Inclusief. Recentelijk heeft hij een artikel gepubliceerd in het Watergovernance magazine over diversiteit in de watersector.
  • Marjolein Snieder, co-founder van Core Crafters, een management consultancy bureau dat organisaties adviseert over diversiteit & inclusie uitdagingen, waaronder Unilever en de Universiteit Leiden.

Daarna volgde een dicussie. Welke rol kan diversiteit & inclusie volgens jou spelen in een toekomstbestendige watersector?

Contact en jouw suggesties
Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp, stuur dan een e-mail met jouw vragen of opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Margot Kwee, 06-50528811.

Organisatie
Coalitie voor Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid (DIG) in de watersector.

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl