KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

Wat zijn de ervaringen met smart technology innovaties in het waterbeheer? We deelden pratijkvoorbeelden tijdens CoP Webinar#3 'Innovaties in Beheer en Onderhoud' met de Hololens en Mixed Reality (WDOD) en de Droneboot (HHSK), in de september-serie nav de nieuwe Waterbeheerplannen. Lees verder voor de terugblik.

cop maaibeheer

September: Maand van Beheer & Onderhoud in Waterbeheer

7-28 september 2021, elke dinsdag | 9:00-10:00 uur | online

Webinar programma: Maaipakketten (7 sept), Circulair (14 sept), Innovaties (21 sept) en Gedragsveranderingen (28 sept). Zie hier voor de andere webinars.

TERUGBLIK Webinar #3: Innovaties in beheer en onderhoud van watergangen

Download de presentaties
Innoveren is een 'must' geworden. We hebben innovaties nodig om tegemoet te komen aan onze klanten die steeds betere en goedkopere dienstverlening verwachten. Maar ook om uitdagingen - zoals klimaatverandering - aan te pakken. Tijdens dit webinar keken we naar twee concrete praktijkvoorbeelden: de Hololens en de Droneboot.

Video opname van het webinar:

Waterbeheer mbv smart technology innovaties

CoP Innovaties1 

CoP Innovaties2 

Organisatie
CoP Beheer & Onderhoud

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl