KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Water en Bodem Sturend maken betekent ook dat het (drink)waterverbruik omlaag moet. Herman Havekes en Gert Dekker bepleiten in hun werksessie dat stevige(r) waterbeprijzing daarvoor onontbeerlijk is. 'Zonder nieuwe financiële prikkels gaat het niet lukken.' KNW Najaarscongres, met handvatten voor een effectieve aanpak! vrijdag 24 nov in Zwolle.

NC23 02

KNW NAJAARSCONGRES 2023: Water en Bodem Sturend

Hoe geven we water en bodem een stem in ruimtelijke ontwikkeling?
vrijdag 24 november 2023 | 9:30-17:00 | Zwolle

We staan voor een grote uitdaging: Hoe kunnen we 'Water en Bodem Sturend' concreet in praktijk brengen? Het is van groot belang dat we hier op alle niveaus op een integrale manier mee aan de slag gaan. Kom ook en denk mee tijdens het KNW Najaarscongres 2023, met interactieve werksessies en keynote sprekers met een brede blik van buiten de watersector.

Uitgelicht: workshop Financiën

Stevige(r) waterbeprijzing is onontbeerlijk om (drink)waterverbruik terug te dringen
Workshop met Herman Havekes (Unie van Waterschappen/ Universiteit Utrecht) en Gert Dekker (Ambient). Volgens de water en bodem sturend-brief moet de omvang van het (drink)waterverbruik met 20% omlaag. Hier komt zonder de introductie van nieuwe financiële prikkels niets van terecht. Gelukkig liggen er de nodige kansrijke opties voor het oprapen. Tijdens de workshop worden deze opties verkend.

Tijdens het KNW Najaarscongres 2023 delen we kennis, inspiratie en voorbeelden, vanuit onze eigen sector en daarbuiten. Met geweldige keynote sprekers en boeiende workshops! Jij komt toch ook?

Lees verder voor het programma, of meld je direct aan via het registratieformulier.

PROGRAMMA en aanmelding
KNW Najaarscongres 2023: Water en Bodem Sturend

- - -
KNW verbindt waterprofessionals in een uniek platform. Samen bereiken we meer, met volop mogelijkheden in onze actieve en ondernemende sector. Nog geen lid? Meld je aan en doe ook mee! Zie ook het lidmaatschap voor bedrijven en organsaties - Meer weten? zie oa de agenda najaar 2023 en de terugblik op voorgaande Voorjaars- en Najaarscongressen.

NC23 01b

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl