KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Spetterend event door Jong KNW: kanotocht door de binnenstad van Utrecht! Met aansluitend een netwerkborrel. Onderweg krijgen we uitleg over de waterhistorie van Utrecht, en natuurlijk is er veel gelegenheid om bij te praten, in de kano en daarna tijdens de borrel. Kom jij ook? donderdag 21 september 2023 vanaf 16:00 uur.

Logo jong KNW

JONG KNW Netwerkmiddag

Kano & borrel in de binnenstad van Utrecht
donderdag 21 september 2023 | vanaf 16:00 uur | Utrecht

De kanotocht en de borrel zijn een mooie gelegenheid om collega's te ontmoeten uit de watersector. En ken jij Utrecht goed? Wie weet heb je dan wel prijs bij de borrel!

Er is plek voor 35 personen, daarna werken we met een wachtlijst. Bij verhindering graag bijtijds afmelden i.v.m. reserveringen.

Graag tot dan!

PRAKTISCHE INFORMATIE en aanmelden

  • datum: donderdag 21 september 2023
  • tijd: start om 16:00 uur
  • locatie: binnenstad Utrecht
  • adres: informatie volgt na aanmelding

Aanmelden: via het Registratieformulier

ORGANISATIE
Jong KNW - Jong KNW verbindt jonge waterprofessionals over de hele breedte van de watersector; van waterschap tot industrie, en van ecoloog tot waterbouwkundige. Er is een actieve samenwerking met het overkoepelende KNW-netwerk, wat zorgt voor verbinding en uitwisseling met andere waterprofessionals. Doe ook mee, samen delen we inspiratie voor ons werk in de watersector!

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl