KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

"Bij de eerste editie van de Fitterijwedstrijden ging nog van alles mis." Dit najaar is de 15e (!) editie tijdens de Aquatech 2023 in de RAI Amsterdam, met een jubileum magazine FITTERS! bomvol interviews, anekdotes, foto’s en weetjes over deze spectaculaire wedstrijden. En natuurlijk kunnen sponsors het jubileum op diverse manieren ondersteunen.

2307 Fitters 2

FITTERIJWEDSTRIJDEN IN 2023

Wist u dat er bij de eerste editie van de fitterijwedstrijden in de RAI Amsterdam nog geen waterdicht plastic onder het wedstrijdveld lag? "Hierdoor transformeerde de ondergrondse parkeergarage in een soort pierenbad", vertelt voormalig Waternet monteur Hans Vlieger. Deze en meer smeuïge Misfits zijn te lezen in het FITTERS!, het jubileum magazine over de fitterijwedstrijden.

JUBILEUM - 15e editie Fitterijwedstrijden

Tijdens de Aquatech 2023, van 6-9 november in de RAI Amsterdam, wordt al weer de 15e editie van de Fitterijwedstrijden georganiseerd. Vanwege dit bijzondere feit wordt een speciaal jubileum magazine FITTERS! uitgegeven.

Wilt u als sponsor helpen deze jubileum wedstrijden mogelijk te maken? Dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals een advertentie in het jubileum magazine of een bord met uw reclame-uiting aan de omheining van de wedstrijdarena.

Het beloven weer spectaculaire wedstrijden te worden! Veel teams zijn al gestart met de training voor het nieuwe Wedstrijd Reglement 2023.

2307 Fitters

Volg de voorbereidingen ook via LinkedIn en onze andere social media.

INFORMATIE
Zie Fitterijwedstrijden voor wedstrijdreglement 2023, sponsorformulier en dummy Jubileummagazine FITTERS!, én terugblik voorgaande Fitterijwedstrijden.

---
VIDEO met impressie Fitterijwedstrijden 2019

WAT ZIJN FITTERIJWEDSTRIJDEN? - De teams bestaan uit twee personen (een boorder en een fitter), met een coach. Het is de bedoeling dat zij zo snel mogelijk een 150 mm GN/C drinkwater distributieleiding onder druk aanboren, vervolgens de aansluitleiding koppelen aan een meteropstelling en deze doorverbinden naar een tapkraan. Op het moment dat er water uit de tapkraan komt is het over en wordt de tijd gestopt. Bij de wedstrijden beoordelen minimaal twee scheidsrechters de deelnemers op kwaliteit, vakmanschap, en of er aan alle regels en veiligheidseisen is voldaan.

1711 fitterij2017

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl