KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

"In 2002 pakte het Vitens-team de eerste prijs, met de felbegeerde beker én een reis naar IWEX Birmingham voor deelname aan de Engelse kampioenschappen." Dit najaar is de 15e (!) editie van de Fitterijwedstrijden tijdens de Aquatech 2023, met een jubileum magazine FITTERS! bomvol interviews, anekdotes, foto’s en de complete Hall of Fame.

2307 Fitters

FITTERIJWEDSTRIJDEN - Jubileum in 2023

HALL OF FAME

Tijdens de 5e editie van de Fitterijwedstrijden - in 2002 - pakten de Vitens-heren de eerste prijs met een winnende tijd van 3:10:17 minuten. Naast de felbegeerde beker nam het team - op klompen - ook een reis naar de IWEX vakbeurs in Birmingham in ontvangst. Daar streed het tweetal mee om de Engelse kampioenschappen. Door deze winst is het Vitens-team opgenomen in de Hall of Fame van de fitterijwedstrijden. De gehele Hall of Fame is met veel anekdotes, foto's en hoogtepunten te vinden in FITTERS!, het jubileummagazine over de fitterijwedstrijden.

2308 fitterij winnaars heren 2002

- - -
JUBILEUM - 15e editie Fitterijwedstrijden

Tijdens de Aquatech 2023, van 6-9 november in de RAI Amsterdam, wordt al weer de 15e editie van de Fitterijwedstrijden georganiseerd. Vanwege dit bijzondere feit wordt een speciaal jubileum magazine FITTERS! uitgegeven.

Wilt u als sponsor helpen deze jubileum wedstrijden mogelijk te maken? Dan zijn er diverse mogelijkheden, zoals een advertentie in het jubileum magazine of een bord met uw reclame-uiting aan de omheining van de wedstrijdarena.

Het beloven weer spectaculaire wedstrijden te worden! Veel teams zijn al gestart met de training voor het nieuwe Wedstrijd Reglement 2023.

2308 fitterij 2015

Volg de voorbereidingen ook via LinkedIn en onze andere social media.

INFORMATIE
Zie Fitterijwedstrijden voor wedstrijdreglement 2023, sponsorformulier en dummy Jubileummagazine FITTERS!, én terugblik voorgaande Fitterijwedstrijden.

---
VIDEO met impressie Fitterijwedstrijden 2019

WAT ZIJN FITTERIJWEDSTRIJDEN? - De teams bestaan uit twee personen (een boorder en een fitter), met een coach. Het is de bedoeling dat zij zo snel mogelijk een 150 mm GN/C drinkwater distributieleiding onder druk aanboren, vervolgens de aansluitleiding koppelen aan een meteropstelling en deze doorverbinden naar een tapkraan. Op het moment dat er water uit de tapkraan komt is het over en wordt de tijd gestopt. Bij de wedstrijden beoordelen minimaal twee scheidsrechters de deelnemers op kwaliteit, vakmanschap, en of er aan alle regels en veiligheidseisen is voldaan.

1711 fitterij2017

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl