KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

Praten over fouten, wie durft? Terugblik op een zeer geslaagde Meet-up van Jong Vitens en Jong Water(netwerk) - 'en dan kom je hier en dan zijn er zóveel jonge collega's!' - 'we hebben elkaar beter leren kennen, plezier gehad en misschien zelfs een taboe doorbroken' - Lees verder voor oa de aftermovie. De volgende Meet-up is bij Brabant Water.

2212 JongWater Meet Up

Meet-up Jong Viteans & Jong Water(netwerk)
1 december 2022 | Vitens

Op 1 december werd een JongWater Meet-up georganiseerd voor alle jong professionals in de watersector. Het was een zeer geslaagde dag, waarin ook 'leren van je fouten' centraal stond, naast kennismaken, netwerken en gezelligheid.

Praten over fouten, wie durft? Of toch liever onder het tapijt schuiven en nooit meer over hebben? Dat zou jammer zijn want van fouten kun je leren en je kunt er (achteraf) ook om lachen! "We zijn blij dat we in een open sfeer over onze eigen fouten konden spreken, want daar groei je van. Tijdens de bijeenkomst hebben we genoten van de verhalen van Florian Dirkse, Monique Bekkenutte en Anton Sluijs die zich zelf ook kwetsbaar hebben opgesteld en hun missers met ons hebben gedeeld."

Ruim 100 water professionals waren naar Vitens gekomen en zijn met een lach op hun gezicht weer vertrokken. "We hebben elkaar beter leren kennen, plezier gehad en misschien zelfs een taboe doorbroken. Want zoals Anton zei: 'Geen angst, geen onzekerheid, gewoon lekker doen!' Iedereen super bedankt voor de inspirerende dag! We kijken uit naar de volgende editie bij Brabant Water!"

Zie Jong KNW voor meer informatie en activiteiten.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl