KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

Donderdag 31 mei 2018 werd het 6e seminar 'Praktijk­­­cases Behan­de­ling Industrieel Afvalwater - voor en door de praktijk' georganiseerd, een reeks symposia door SKIW, KNW en VLAKWA. Dit keer bij BASF Antwerpen NV. Lees verder voor de presentaties.

201805aPresentaties

Zie ook de Toelichting presentaties en ga voor een Foto impressie naar de SKIW website

Achtergrond

basf antwerpenDe procesvoering van industriële afvalwaterzuiveringen blijkt in de praktijk vaak veel complexer dan verwacht. Problemen die optreden hangen vaak samen met grote variaties in de samenstelling van het te zuiveren afvalwater, en met de kwaliteit van het actief slib in de installatie.

Dankzij diverse onderzoeken naar oorzaken en oplossingen van deze problemen, is veel kennis opgebouwd bij Nederlandse en Vlaamse bedrijven.

Deze symposia zijn dan ook bedoeld om interactief kennis uit te wisselen over praktijkcases in de industrie, waarbij een gekozen aanpak heeft geleid tot oplossing van de problemen. Dit vanuit de gedachte “waarom zouden we het wiel opnieuw uit willen vinden?”

Organisatie
KNW Werkgroep Circulaire Watertechnologie (voorheen Afvalwater en Valorisatie), ism SKIW Kennisuitwisseling Industriële Watertechnologie en VLAKWA Kenniscentrum Water

logo knwlogo skiwlogo vlakwa

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl