KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Pollutec - acceleration the ecological transition - de internationale vakbeurs voor milieutechnologie, duurzaamheid en ecologische transitie, vindt plaats van 10-13 oktober 2023 in Lyon (Frankrijk). KNW-leden kunnen deelnemen met korting en een VIP-badge, voor gratis toegang tot oa lezingen en themaroutes rond Waterbehandeling en 'Sea & Coast' oplossingen.

2310 pollutec

Vakbeurs Pollutec Lyon 2023

met VIP-toegang voor leden Waternetwerk
10-13 oktober 2023 | Lyon, Frankrijk

Pollutec, de internationale vakbeurs voor milieutechnologie, duurzaamheid en ecologische transitie, vindt plaats van 10 t/m 13 oktober a.s. in Lyon, Frankrijk. Waterbehandeling neemt een belangrijke plaats in op de Pollutec. Daarnaast biedt het beurssegment 'Bluetec Sea & Coast' oplossingen en technieken voor de bescherming en ecologische transitie van kust en zee.

Komt u ook naar Lyon? De Pollutec-organisatie biedt leden van Waternetwerk een VIP-toegang. Uw VIP-badge biedt u niet alleen gratis toegang tot de beurs en tot de VIP-club, maar ook speciale voordelen en diensten, zoals deelname aan meer dan 450 lezingen, themaroutes en mogelijkheid tot georganiseerde businessmeetings.

Informatie en deelname
- zie Pollutec voor meer informatie en het programma
- vraag via deze link uw VIP-badge aan

Vragen? Neem contact op met Waternetwerk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Promosalons Nederland, de Nederlandse vertegenwoordiging van de Pollutec: T 020 4620026 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl