KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

AQUA Nederland Vakbeurs 2023 - In het Watertheater is de dinsdag speciaal gericht op industriewater, met oa een vraaggesprek tussen stakeholders olv Wateropleidingen en KNW: Hoe faciliteren we meer kennisdeling? The Future of Watermanagement, op 21, 22 & 23 maart 2023 in Gorinchem.

aqua nl

AQUA Nederland - Vakbeurs voor de gehele waterketen

21, 22 & 23 maart 2023 | Evenementenhal in Gorinchem

Op de bovenverdieping is Next Level ingericht, met een 'Watertheater' en een 'Stedelijk Watertheater' en een uitgebreid kennisprogramma voor advies, netwerken, innovaties en kennissessies, speciaal voor beleidsmakers, projectontwikkelaars en adviseurs.

Themadagen in het Watertheater: proceswater op dinsdag (21 mrt), waterschappen op woensdag (22 mrt) en drinkwater op donderdag (23 mrt).

Op dinsdag kunt u oa deelnemen aan een vraaggesprek olv Wateropleidingen en KNW:

Dinsdag 21 maart | 11:30 - 12:00 uur | KNW ism Wateropleidingen
Vraaggesprek: Laatste ontwikkelingen hergebruik bedrijfswater met fysisch-chemische technieken
- sprekers: Ingrid Schröders en Bram Ooms (Wateropleidingen)
- tijd: 11:30-12:00 uur in het Watertheater

In droge maanden staat in Nederland de watervoorziening onder druk. Steeds meer bedrijven gaan vanuit leveringszekerheids- en duurzaamheidsoverwegingen over tot hergebruik van het eigen proceswater, met verdergaande zuivering door gebruik van fysisch-chemische technieken. De industriële waterzuiveringsinstallaties worden hierdoor complexer en storingsgevoeliger, een proces wat ook bij rwzi’s al jaren gaande is. Tijdens deze sessie gaan we samen in gesprek: hoe faciliteren we meer kennisdeling tussen operators en technologen van bedrijven op gebied van waterzuivering en hergebruik van water om hiermee om te gaan?

Zien we u daar?

Informatie
AQUA Nederland

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl