KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Nationaal Water Traineeship (NWT) - Is jouw organisatie op zoek naar een Starter met ambitie en een frisse blik? Doe dan mee aan een online Meet & Greet, en maak kennis met de nieuwe aspirant NWT trainees. De eerstvolgende data zijn dinsdag 21 maart en dinsdag 4 april, online via Teams.

2303 nwt meetandgreet

NWT: Meet & Greet trainees en organisaties

Het Nationaal Water Traineeship (NWT) programma organiseert regelmatig een online Meet & Greet als korte eerste kennismaking tussen organisaties en trainees. Dat blijkt interessant en succesvol voor beide partijen.

Tijdens deze interactieve ontmoetingen maken werkgevers kennis met aspirant trainees en is er ruimte voor één op één gesprekken in een speeddate setting. Is er een wederzijdse klik? Of zijn er onbeantwoorde vragen? Dan regelt NWT een persoonlijke ontmoeting.

Is jouw organisatie op zoek naar een Starter met ambitie en een frisse blik?

Doe dan mee aan een online Meet & Greet en maak kennis met de nieuwe NWT trainees, waaronder een aantal hydrologen, ecologen, aardwetenschappers en watermanagers. Zij kijken ernaar uit om het gesprek aan te gaan met een eventuele nieuwe werkgever.

De eerstvolgende data zijn: dinsdag 21 maart van 9:00-10:00 uur, en dinsdag 4 april van 13:30-14:30 uur.

Informatie en aanmelding
NWT Agenda


logo NWT

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl