KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Speciaal voor vakspecialisten worden in het najaar weer diverse activiteiten georganiseerd - op locatie en online - over oa Covid bemonstering in rioolwater (6 okt). Het gaat om informeel kennis uitwisselen, ‘gluren bij de buren’ en nuttige contacten. Lees verder voor de agenda.

rwzi katwijk

KENNIS IN PRAKTIJK

Werkgroep Kennis in Praktijk organiseert regelmatig workshops en excursies, op wisselende locaties in heel Nederland of online. Onderwerpen zijn oa Energie, Onderhoud, Inspecties, Veiligheid, Transport van water, Pompen, Slibontwatering, Bediening op afstand, Calamiteiten, Grondstoffen en Reststoffen.

AGENDA najaar 2022

  • 6 okt | Covid bemonstering in het riool (online)
  • 17 nov | Bedienen en onderhouden in de Waterketen
  • ... | Nieuwe zuiveringstechnieken

Voor wie?
De middagen zijn speciaal voor vakspecialisten en mensen aan de knoppen. Dus werk jij als zuiveringstechnicus, operator, procesbeheerder, peilbeheerder, bedrijfsvoerder, regiomanager? Bij een waterschap, een waterbedrijf, een gemeente, in de industrie of de aannemerij? Volg de agenda en meld je aan! mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TERUGBLIK eerdere activiteiten
Kennis in Praktijk

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl