KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW Najaarscongres 2022 - Hoe kun je als waterprofessional bijdragen aan grote maatschappelijke opgaven als klimaatadapatie, circulariteit en energietransitie? Hoe vinden we #deblauwedraad ? Kom ook, laat je inspireren en deel jouw ervaringen op vrijdag 25 november 2022 in Rotterdam (met najaars-actie voor nieuwe leden).

Koppelkansen voor klimaatadaptatie, circulariteit en energietransitie - hoe vinden we #deblauwedraad ?

KNW Najaarscongres 2022
vrijdag 25 nov 2022 | 9:30-17:30 | Blue City, Rotterdam

Direct naar: aanmelden via het registratieformulier

Tijdens het Voorjaarscongres 2022 keken we naar Transities in de watersector. Voor het Najaarscongres zetten we Koppelkansen centraal, de verbinding van de watersector met maatschappelijke opgaven als klimaatadaptatie en energietransitie. Waar begin je? Hoe en waar vind je elkaar?

De werelden van klimaatadaptatie en energietransitie ontmoeten elkaar steeds vaker bij ontwikkelingen in de openbare ruimte. Hoe kunnen professionals deze verschillende werelden elkaar ontmoeten? Hoe pakken we dat aan met een 'circulaire bril'?

Welke verbindende projecten zijn er al? Welke handelingsperspectieven zijn er voor waterprofessionals?

"De uitdaging zit in de governance en de timing: vanaf de probleemdefinitie-fase zul je de koppelkansen moeten meenemen, dus ook vervangingsopgaven, leefbaarheid, biodiversiteit en woningbouw."

Tijdens het Najaarscongres zijn ook de prijsuitreikingen van de Projectprijs Watertrainees van het NWT programma, en de BSc en MSc Scriptieprijs 2022. (De MBO-prijs wordt uitgereikt tijdens de Infratech).

Meer informatie, programma en aanmelding
KNW Najaarscongres: Koppelkansen Klimaatadaptatie & Energietransitie

NC2022 1a

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl