KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

'Een diverse organisatie is adaptiever en kan beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen.' Hoe speelt diversiteit een rol in de organisatie waar jij werkt? KNW Inspiratie-lunch voor een toekomstbestendige watersector, mmv Jérôme van der Maes (HHDelfland) en Marjolein Snieder (Core Crafters) op donderdag 7 oktober 2021, online van 12-13 uur.

pexels diversiteit

Inspiratiesessie Diversiteit & Inclusie in de Watersector

donderdag 7 oktober 2021 | 12:00-13:00 uur | online

KNW organiseert een serie van drie online lunchsessies over Diversiteit & Inclusie in de Watersector. De eerste Inspiratiesessie is op donderdag 7 oktober en ons uitgangspunt is dat een diverse organisatie adaptiever is en hierdoor beter kan inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Daarvoor hebben we twee inspirerende sprekers uitgenodigd:

  • Jérôme van der Maes, werkzaam bij Hoogheemraadschap van Delfland en al 2.5 jaar voorzitter van Delfland Inclusief. Recentelijk heeft hij een artikel gepubliceerd in het Watergovernance magazine over diversiteit in de watersector.
  • Marjolein Snieder, co-founder van Core Crafters, een management consultancy bureau dat organisaties adviseert over diversiteit & inclusie uitdagingen, waaronder Unilever en de Universiteit Leiden. 

Daarna volgt een dicussie. Welke rol kan diversiteit & inclusie volgens jou spelen in een toekomstbestendige watersector?

Contact en jouw suggesties
Ben je geïnteresseerd in dit onderwerp, stuur dan een e-mail met jouw vragen of opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met Margot Kwee, 06-50528811.

Aanmelden voor de Inspiratiesessie
Meld je via het registratieformulier aan voor deze eerste online lunchsessie, op donderdag 7 oktober 2021 van 12:00-13:00 uur. Graag tot dan online!

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl