KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW WaterPodcast | In gesprek met Riksta Zwart over duurzaam en fossiel drinkwater. Nieuwe podcast serie door Jong KNW, met elke maand een nieuwe aflevering over een actueel waterthema.

waterpodcast

KNW WaterPodcast #E02

In deze aflevering gaan Ide Opdam en Dave van Balkum (Jong KNW) in gesprek met Riksta Zwart, directeur Waterbedrijf Groningen en tevens voorzitter van KNW Waternetwerk.

In gesprek met Riksta Zwart over duurzaam en fossiel drinkwater

Riksta Zwart vertelt in deze podcast hoe de energiesector zich verhoudt met de (drink)watersector, wat de rol is van drinkwaterbedrijven ten tijde van droogte, hoe hitteplannen worden ingezet tijdens hete zomers en hoe de prijs van drinkwater tot stand komt.

Beluister nu via KNW WaterPodcast

Over KNW WaterPodcasts - Ide Opdam en Dave van Balkum van Jong KNW gaan iedere maand in gesprek met interessante gasten uit de waterindustrie. Volg alle afleveringen via KNW WaterPodcast

Meer weten? zie Jong KNW en doe ook mee!


Meer KNW & Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl