KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Het KNW Najaarsevent zou eind november plaatsvinden op verschillende buitenlocaties verspreid over het land, onder de titel 'Meerwaarde door Verbinding'. Ivm corona is het event uitgesteld naar voorjaar 2021.

knw mdv2

Meerwaarde door Verbinding

KNW Waternetwerk staat voor kennis en ervaringen delen, en voor bijzondere ontmoetingen.

Vanwege Covid-19 werken we thuis, en vergaderen we online. Kennis delen doen we via webinars. We hebben ons snel aangepast aan de nieuwe werkelijkheid. Maar de mens blijft een sociaal wezen. Ontmoetingen houden het energieniveau en de moraal van de professional hoog.

Ontmoeting op buitenlocaties door het hele land

Onder de titel ‘Meerwaarde door Verbinding’ organiseert KNW Waternetwerk daarom een coronaproof programma op diverse buitenlocaties, met netwerk-excursies rond actuele waterthema’s. De groepen zullen groot genoeg zijn om oude bekenden te zien en nieuwe contacten op te doen, maar klein genoeg om elkaar veilig te kunnen ontmoeten.

KNW event - voorjaar 2021

Ivm corona is het event uitgesteld naar voorjaar 2021. Datum en verdere informatie volgt tzt via de nieuwsbrief en de website.

"KNW Waternetwerk verbindt waterprofessionals in een uniek platform." Nog geen KNW-lid? Word ook lid en doe mee!


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl