TERUGBLIK

Wat kunnen we doen om het waterbeheer 'Circulair' te maken? We deden inspiratie op tijdens CoP Webinar#2 'Circulair Beheer en Onderhoud' mmv BlueCity en CoCon Damwanden, in de september-serie nav de nieuwe Waterbeheerplannen. Lees verder voor de terugblik.

cop maaibeheer

September: Maand van Beheer & Onderhoud in Waterbeheer

7-28 september 2021, elke dinsdag | 9:00-10:00 uur | online

Webinar programma: Maaipakketten (7 sept), Circulair (14 sept), Innovaties (21 sept) en Gedragsveranderingen (28 sept). Zie hier voor de andere webinars.

TERUGBLIK Webinar #2: Circulair Beheer en Onderhoud

Download de presentaties

  • Blue City: Surfing the New Economy met oa de Circulair Challenge om waardeloze reststromen in 6 weken naar waardevolle producten te brengen. Met als uitkomst oa: Start-up Waterweg gaat straattegels maken uit bagger en Start-up Flip the City gaat straattegels maken van eendenkroos. Kunnen we ziekenhuiswater gebruiken om planten zonder aarde te laten groeien in het ziekenhuis zelf? Kunnen we groenafval gebruiken voor bio-afbreekbare netten?
  • Damwand CoCon - innovatieve en duurzame wijze van levensduurverlenging van houten damwanden, met pilot Gruttotocht A6 voor Waterschap Zuiderzeeland.

Video opname van het webinar:

Onderhoud - innovatie voor circulaire oplossingen

CoP circulair 1

CoP circulair 2

CoP circulair 3

CoP circulair 4

Organisatie
CoP Beheer & Onderhoud

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl