KNW AGENDA

Activiteiten van onze vereniging

Wie wint in 2024 de Scriptieprijs? De inschrijving is weer geopend! Schrijf jij dit jaar jouw BSc- en MSc-Scriptie op een 'water' onderwerp? Of ken jij een student die dat doet? Insturen kan tot september, de prijsuitreiking is in november tijdens het KNW Najaarscongres. Lees verder en laat je inspireren door de inzendingen van voorgaande jaren.

banner scriptieprijs4

KNW Scriptieprijs 2024

Download het Reglement & Inschrijfformulier Waternetwerk Scriptieprijs (versie 2024). De prijsuitreiking is tijdens het KNW Najaarscongres in november 2024. Sluitingsdatum voor inzending is in september 2024 (exacte datum wordt later bekendgemaakt door de jury).

De ingezonden scripties worden door de vakjury van de Scriptieprijs beoordeeld op de volgende criteria:

  1. vernieuwende karakter van het onderzoek;
  2. bruikbaarheid voor de waterpraktijk;
  3. kwaliteit van het onderzoek en kwaliteit van de rapportage

De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW. Een ingestuurde scriptie moet minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd zijn door de opleiding. De genomineerden wordt gevraagd een poster of een vlog te maken over hun scriptie.

Zie Scriptieprijs HBO en WO voor meer informatie en de winnaars en genomineerden van voorgaande jaren.

banner scriptieprijs3

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl