KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Wil jij een actieve rol spelen in de watersector en je passie voor duurzaamheid tot leven brengen? Word Stroomversneller of Waterambassadeur, en sluit je aan bij het jongerennetwerk van studenten en young professionals met een passie voor de water- en maritieme sector. In september start weer een nieuwe groep Waterambassadeurs.

2406 waterambassadeurs

Ben jij een jong professional met een passie voor water en duurzaamheid? Start je reis als Stroomversnellers of Waterambassadeur!

Stroomversnellers is een netwerk voor enthousiaste (WO, HBO en MBO) studenten in een water- of maritieme opleiding en voor studenten uit andere opleidingen met een interesse in water. Binnen dit netwerk kun je uitgebreid kennismaken met de water- en maritieme sector via inspirerende excursies, cases of bijeenkomsten. Daarnaast kun je met collega-Stroomversnellers trainingen en workshops in persoonlijke ontwikkeling volgen.

Waterambassadeurs hebben een actieve rol als mede-organisator van activiteiten en excursies. Daarnaast kun je deelnemen aan congressen en andere water-events, gastlessen geven, ondersteunen bij de organisatie van events en nog veel meer. Dit alles in samenwerking met de partners uit de water en maritieme sector, de organisatie achter De Stroomversnellers.

Belangstelling? Ontdek meer over het netwerk, en meld je aan via de Stroomversnellers

INFORMATIE
Stroomversnellers en Waterambassadeurs

stroomversnellers

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl