KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Water in Transition - Accelerate the action! is het centrale thema van AIWW2023, met een Integrated Leaders Forum (ILF) op 6 nov, de tweedaagse AIWW conferentie op 7 & 8 nov, een excursie programma op 9 nov, en diverse side events en toegang tot de Aquatech Vakbeurs. 'AIWW2023 aims to inspire, interact and find integrated solutions for nowadays’ water challenges'

AIWW 2023

Amsterdam International Water Week 2023

Water in Transition - Accelerate the action
6-9 november 2023 | Amsterdam

Tijdens de Amsterdam International Water Week (AIWW2023) richten professionals in de watersector zich op wereldwijde watervraagstukken om duurzame oplossingen te vinden: Water in Transition - Accelerate the action!

6 nov - Het Integrated Leaders Forum (ILF) is de start van het programma, in het Koninklijk Instituut voor de Tropen, waar 125 internationale waterleiders samenkomen om te bespreken hoe de kloof overbrugd kan worden tussen de uitdagingen van vandaag en de behoeften van de toekomst. Het ILF is alleen op uitnodiging toegankelijk.

7&8 nov - De tweedaagse AIWW Conference in de RAI Amsterdam biedt een platform biedt aan experts in de watersector. Het doel is om te inspireren, te communiceren en geïntegreerde oplossingen te vinden voor actuele wateruitdagingen. AIWW Conference combineert prominente keynote speeches en paneldiscussies met presentaties, workshops en postersessies.

9 nov - Excursies naar interessante delta technologie en water technologie projecten en oplossingen.

Tijdens de AIWW2023 heb je voldoende tijd om je (nieuwe) bevindingen verder te verkennen met collega’s uit jouw vakgebied. Daarnaast ben je van harte welkom op de AIWW side events, zoals de Wetskills Water Challenges (netwerken voor future water leaders), de PI2023 International Conference on Benchmarking, Performance Assessment and Regulation of Water Services en het STOWA-Aquatech symposium Removal of micropollutants from municipal wastewater. Toegang tot de Aquatech Vakbeurs is bij het AIWW2023 ticket inbegrepen.

INFORMATIE EN TICKETS
AIWW2023 van 6 tot 9 november in Amsterdam. Zie AIWW2023.com voor meer informatie en tickets.

2311 aiww 2

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl