KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Trainees van het Nationaal Water Traineeship (NWT) werken tijdens hun traineeship in projectteams aan innovatieve projecten. KNW is partner van het NWT, en biedt hen graag een extra podium met de jaarlijkse Waternetwerk Projectprijs. De prijsuitreiking is tijdens het KNW Najaarscongres op 24 november, waar alle genomineerde teams hun project zullen pitchen.

projectprijs b

Waternetwerk Projectprijs 2023

Welk NWT projectteam wint dit jaar de Projectprijs? De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op creativiteit, bruikbaarheid/ toepasbaarheid, originaliteit en kwaliteit van het geleverde werk. Insturen kan tot uiterlijk 1 november 2023; zie hieronder voor het reglement. De prijs bestaat uit een wisselbeker, een oorkonde en een dinerbon ter waarde van 250 euro voor het winnende team.

Reglement

  • projectteams leveren hun werkstuk in, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • insturen: uiterlijk 1 november 2023
  • het project mag niet langer dan 1 jaar afgerond zijn
  • het project wordt gepresenteerd in een korte video (max 2 minuten) en in een poster (staand A0)
  • tenminste 1 lid (liefst allemaal) van het projectteam is aanwezig tijdens het Najaarscongres om het project toe te lichten en de prijs in ontvangst te nemen

Inzendingen en winnaars van vorig jaar
Laat je inspireren: zie Prijsuitreiking Waternetwerk Projectprijs 2022 voor een terugblik met o.a. de posters en vlogs.

Tijdens het KNW Najaarscongres 2023 presenteren de genomineerde teams hun project met een vlog en een poster, waarna de jury de winnaars bekend zal maken.

Meer informatie
Waternetwerk Projectprijs

- - -

projectprijs 2023

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl