KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Platform WOW reikt dit jaar weer de WOW-prijs uit voor de meest inspirerende samenwerking in de grond-, weg- en waterbouw. Werk jij in (of ken jij) een project dat verder gaat dan gewone samenwerking? Innovatief, duurzaam en te kopiëren als voorbeeld voor anderen? Schrijf je project in - uiterlijk vrijdag 9 juni 2023 - en ding mee naar de WOW-prijs 2023.

2306 wow prijs

Wint jouw organisatie de WOW-samenwerkingsprijs 2023?

Schrijf jouw project in, zet het project en alle mensen die eraan meewerken in het zonnetje en maak kans op een mooi geldbedrag om het project verder te brengen. De acht nominaties krijgen een eigen podcast, beeldverslag of webinar én veel aandacht in de communicatie van Platform WOW.

De WOW-prijs dient als eervol podium voor projecten die, door buitengewone samenwerking, vernieuwing en verbetering brengen. Er is een Juryprijs van 10.000 euro en een Publieksprijs van 5.000 euro.

Begin november 2023 worden beide prijzen uitgereikt, tijdens de Week van de WOW-factor.

Informatie en inschrijven
Details, criteria én eerdere WOW-prijs nominaties: zie Platform WOW | WOW-prijs 2023

2306 wow prijs 2

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl