KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

De KNW Commissie Fitterijwedstrijden zoekt versterking voor de organisatie van de fitterijwedstrijden. Iets voor jou? De huidige Voorzitter neemt afscheid na de komende jubileumeditie, en er worden enkele nieuwe Commissieleden gezocht. Lees verder voor meer informatie; de sluitingsdatum is donderdag 1 december. 

2021 fitterij e

De KNW Commissie Fitterijwedstrijden organiseert elke twee jaar de Fitterijwedstrijden tijdens de AIWW Amsterdam International Water Week op de Aquatech Vakbeurs. Aan deze wedstrijden doen verschillende teams van de waterbedrijven mee. De wedstrijden gelden als het Nederlands kampioenschap voor deze tak van sport, en de commissie staat tevens borg voor de organisatie van de Nederlandse inbreng in de internationale wedstrijden.

De commissie is op zoek naar een nieuwe Voorzitter en enkele nieuwe Commissieleden. Het zijn onbezoldigde functies, in een plezierige en gedreven commissie. Tijdens de voorbereiding van de volgende fitterijwedstrijden kun je alvast meedraaien. 

Vacature: VOORZITTER voor de KNW Commissie Fitterijwedstrijden
Ben je werkzaam in de watersector en heb je affiniteit met bestuurstaken of wil jij je dit eigen maken, dan zijn wij op zoek naar jou. We vragen dat je minimaal drie termijnen (6 jaar) beschikbaar bent. Als voorzitter leidt je commissievergaderingen en ben je het gezicht naar buiten, je zoekt verbinding en bent een echte netwerker. Zie Vacature Voorzitter voor het functieprofiel en meer informatie.

Vacature: COMMISSIELEDEN voor de KNW Commissie Fitterijwedstrijden
Ben je werkzaam in de watersector en heb je affiniteit met commissietaken of wil jij je dit eigen maken, dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zoeken aanvulling in de volgende rollen: Commissielid voorbereiding/planning; Commissielid wedstrijdreglement/commissariaat; en Commissielid aansturing wedstrijdvloer. We vragen dat je minimaal twee termijnen (4 jaar) beschikbaar bent. Zie Vacature Commissielid voor het functieprofiel en meer informatie.

Sluitingsdatum: donderdag 1 december 2022 (nieuwe datum)

Contact: Voor vragen over de Commissie en deze functies, contact Margriet de Vries, de huidige voorzitter, via tel 06-20441321 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Sollicitatie of belangstelling kun je sturen aan het KNW Bureau, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook KNW Fitterijwedstrijden voor activiteiten en terugblik met foto's en video's.

AQA pipefiiting Logo

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl