KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

KNW biedt waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform met volop mogelijkheden voor kennisdelen, inspiratie en ontmoeting - zoals tijdens de Waternetwerkdag 2024 en tal van andere Symposia en Themabijeenkomsten. Wist u dat KNW een speciaal lidmaatschap heeft voor bedrijven en organisaties? U leest er alles over op onze bedrijven pagina.

VC2022 1a

KNW is een groot en dynamisch kennis(sen)netwerk, en legt verbinding tussen praktijk en theorie, tussen werkvloer en management, beleid en uitvoering, nationaal en internationaal, jong en ervaren.

Voor bedrijven en organisaties in de watersector heeft KNW het begunstigend lidmaatschap, met oa korting op profileringsmogelijkheden - tijdens congressen en online, en in print via Vakblad H2O - en een collectief lidmaatschap voor werknemers. Ook iets voor uw bedrijf of organisatie?

Circa 70 bedrijven en organisaties zijn al lid. Meer weten? zie hier voor meer informatie en de bedrijfslogo’s.

Informatie en contact
KNW voor bedrijven en organisaties

 

logo

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl