KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Heb je een stresstest gedaan? Dan is het tijd voor de risicodialoog ruimtelijke adaptatie. Ter voorbereiding is er de Routekaart Risicodialoog, en je kunt deelnemen aan een webinar om vragen te stellen en ervaringen te delen. Webinar Voorbereiding Risicodialoog, donderdag 30 januari 2020.

dpra routekaart

Van Stresstest naar Risicodialoog

De risicodialoog is de stap tussen de stresstest en het maken van een uitvoeringsagenda voor klimaatadaptatie. Voor iedereen die hiermee aan de slag gaat, is de ‘Routekaart Risicodialoog’ gemaakt. De routekaart beantwoordt veel vragen over de risicodialoog, en geeft voorbeelden en inspirerende tips. 

Webinar Voorbereiding Risicodialoog
Voor wie aan de slag gaat met de risicodialoog, organiseert het Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie een webinar ism VNG, op donderdag 30 januari 2020 van 11:00 tot 12:00 uur. Voor wie verhinderd is, komt na afloop een link beschikbaar.

Onder meer Yigall Schilp (Deltaprogramma Ruimtelijke Adaptatie) en Thomas Klomp (Samen Klimaatbestendig) schuiven aan tijdens het webinar.

Stel je vragen en deel je ervaringen. Samen gaan we op zoek naar antwoorden.

Informatie en aanmelding
Kennisportaal Ruimtelijke Adaptatie | Webinar Risicodialoog

Zie ook Routekaart Risicodialoog


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl