KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Future City organiseert een Summerschool 'Maak de gezondste provincie van Nederland'. Leer in 3 dagen hoe de Snuffelfiets gebruikt wordt in beleid voor de leefomgeving. Summerschool voor jongeren, van 26-28 augustus 2020.

summerschool

Summerschool over Data en Leefomgeving

Er rijden ruim 500 snuffel-fietsers door de provincies Utrecht en Gelderland, en dat fietsnetwerk breidt zich verder uit door Nederland. Met dit Snuffelfiets-experiment worden op grote schaal mobiele data verzameld door participerende burgers.

In de Summerschool kijken we hoe deze gegevens kunnen bijdragen aan effectiever beleid voor een gezonde leefomgeving. En hoe de snuffelfiets wordt ingezet, als nieuwe vorm van burgerparticipatie.

Deelname is gratis en aanmelden kan tot 1 augustus (max. 24 deelnemers).

De Schummerschool is speciaal voor jongprofessionals (studerend of net aan het werk) met een achtergrond in ruimtelijke ordening, stedenbouw, planologie, data science, techniek, smart city, GIS, geo en mediadesign, gamification, bestuurskunde, sociaal, groen, economisch of iets anders interessants.

Informatie en aanmelding
Summerschool, 26-28 augustus 2020

Organisatie
Future City en Kennislab voor Urbanisme, in opdracht van de Provincies Utrecht en Gelderland


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl