KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

NWT Nationaal Watertraineeship start een nieuwe campagne #WaterTraineevanStart. In mei hebben drie talenten met deze formule een baan in de watersector gevonden. Vanwege dat succes krijgt de campagne een zomers vervolg, maar dan met vijftien talenten in de schijnwerpers.

nwt 2

#WaterTraineevanStart

Jaap Feijl (NWT): 'In mei hebben de drie deelnemende trainees allemaal binnen een maand een baan gevonden. En om eerlijk te zijn: dat ging makkelijker dan we op voorhand dachten, ook al was het midden in de coronacrisis. Kennelijk biedt de watersector starters ook in deze tijd volop kansen. Daarom hebben we besloten om de campagne een zomers vervolg te geven. Maar deze keer zetten we hoger in; we gaan nu op zoek naar werkplekken voor vijftien talenten.'

De opzet van de campagne

Het NWT biedt de trainees met deze campagne alle ruimte en middelen om zichzelf online te presenteren. Zo kunnen zij zich in de kijker spelen bij organisaties in de watersector.

De trainees worden vanuit het NWT programma zowel inhoudelijk als persoonlijk te begeleid. Onderdeel van het traineeship is een baan bij een organisatie in de watersector voor een periode van twee jaar.

De campagne wordt breed gesteund: door de Unie van Waterschappen, Vewin, Stichting RIONED, Hoogwaterbeschermingsprogramma, KNW Waternetwerk en het Human Capital programma van de Topsector Water.

Ben jij ook starter? Of kun jij deze trainees op weg helpen?

Volg de campagne via #WaterTraineevanStart


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl