KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Najaar 2021 wordt de volgende AIWW georganiseerd met als thema 'Let's Achieve the Global Goal of a Sustainable Water Environment'. Input voor het programma is nu al welkom. De nieuwe AIWW website bevat tevens een overzicht van andere - online - internationale water events.

aiww 2021a

AIWW 2021 van 31 okt - 5 nov 2021

AIWW 2021 heeft als thema 'Let's Achieve the Global Goal of a Sustainable Water Environment'. Input voor het programma (outline for abstracts, workshops, cases or solutions) is welkom, per mail aan Kees van der Lugt, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Eleanor Treadwell, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Webinars Amsterdam Utility Agreement

Met als thema 'From Wastewater to Resource' zijn onlangs drie internationale webinars organiseerd om kennis en ervaring te delen. Dit krijgt een vervolg in een International Committee; zie Wastewater Resource Recovery.

Agenda Internationale Water Events

Zie AIWW Timeline voor een compleet overzicht.

Meer informatie
www.amsterdamiww.com


Meer Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Handige links

Over onze organisatie

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl