KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Nationaal Deltacongres 2020 wordt een online event met een breed aanbod aan inhoudelijke sessies, een Deltaparade van projecten en programma's, en een uitzending van ‘De Delta Draait Door’ - donderdag 12 november 2020 vanaf 12:00 uur.

2020 deltacongres

Nationaal Deltacongres 2020

donderdag 12 november 2020 vanaf 12:00 uur

Na een plenaire sessie met - onder voorbehoud - minister van Infrastructuur en Waterstaat, Cora van Nieuwenhuizen, staan dit jaar acht inhoudelijke sessies op het programma.

Droogtemanagement ism jongeren - Verschillende programmaonderdelen zijn opgezet ism studie- en Young Professional-verenigingen, waaronder de themasessie over droogtemanagement en het droogte-café. Dit droogte café gaat dieper in op nieuwe stakeholders en indicatoren rondom droogte, en organiseert een interactieve discussie over de haalbaarheid van een Dashboard om droogte beter in kaart te brengen en beter te communiceren met verschillende stakeholders.

In de online Deltaparade worden o.a. verschillende jongeren-projecten en -programma's getoond, elk met een eigen webpagina. Wil je hieraan meedoen met jouw project? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Johan Oost,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inhoudelijke sessies om 13:45 uur en 15:00 uur

Ronde 1

  • Sessie 1: Integraal Riviermanagement
  • Sessie 2: Hittestress
  • Sessie 3: Wat kunnen wij leren van en over de wateruitdagingen in het buitenland?
  • Sessie 4: Natte gebieden: complexe problemen oplossen in 'De Salon'

Ronde 2

  • Sessie 1: Klimaatbestendige woningbouw
  • Sessie 2: Hoe verbind je de energietransitie met klimaatadaptatie?
  • Sessie 3: Kennisprogramma Zeespiegelstijging
  • Sessie 4: Droogtemanagement: het nieuwe watermanagement?!

Informatie
Nationaal Deltacongres 2020


Meer KNW & Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl