KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

KNW organiseerde een speciale MBO Studentendag tijdens de AQUA Nederland Vakbeurs 2022. Een geslaagd initiatief om jongeren te laten kennismaken met de sector - en andersom - en zo vakmanschap te werven en te behouden. Met dit doel heeft KNW ook de MBO-prijs ingesteld, die elk najaar wordt uitgereikt voor MBO eindopdrachten.

aqua nl

AQUA Nederland - Vakbeurs voor de gehele waterketen
15, 16 & 17 maart 2022 | Evenementenhal in Gorinchem

AQUA Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens AQUA Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. KNW was natuurlijk ook aanwezig tijdens de Vakbeurs, en organiseerde naast de MBO Studentendag ook een Fitterij demonstratie.

IMPRESSIE MBO Studentendag tijdens AQUA Nederland Vakbeurs 2022

"Het was een verrassend beeld op de beursvloer van Aqua Nederland: tientallen mbo’ers doorkruisten de beurshal en verzamelden informatie over zuiveringsinstallaties, meetapparatuur, pompen, drinkwaterleidingen en rioleringssystemen. Ze klopten voor antwoorden aan bij watertechbedrijven, waarvan meerdere blij verrast waren: hier liepen potentiële nieuwe arbeidskrachten rond." - lees verder op de H2O site

2203 studentendag1

2203 studentendag2

2203 studentendag3

Informatie
AQUA Nederland

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl