KNW AGENDA

Activiteiten van onze vereniging

KNW organiseert op 21 juni de Waternetwerkdag 2024, met een gevarieerd programma 'Waarde(n)vol Water - Samenwerken voor meer impact' verzorgd door de KNW-themagroepen. Een netwerkdag vol uitwisseling over waterthema's en werk in de watersector, ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe collega's, en wie wint de H2O-prijs voor het beste vakartikel?

pixabay water4

WATERNETWERKDAG 2024
vrijdag 21 juni 2024 | Theater De Speeldoos in Baarn

Waarde(n)vol Water - Samenwerken voor meer impact

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseren de KNW-themagroepen voor leden en andere belangstellenden de Waternetwerkdag 2024 aan de hand van actuele thema’s.

Op het programma oa de nieuwe visie op de waterketen, spreken met impact, een kijkje in de keuken van Defensie, JongKNW, nieuwe bronnen, NPLG, water en bodem sturend en nog veel meer. En welk vakartikel van het afgelopen jaar wint de H2O-prijs? De uitslag wordt tijdens de Waternetwerkdag bekend gemaakt.

Waternetwerkdag 2024 is dé netwerkdag voor KNW-leden en andere belangstellenden in de watersector. Jongere collega's (onder 35 jaar) kunnen als introducée gratis deelnemen. Zien we jullie daar?

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

DEELNAME & AANMELDING
- datum: vrijdag 21 juni 2024
- locatie: Theater De Speeldoos, Rembrandtlaan 35 in Baarn
- deelname: vroegboekers 125 euro (tot 1 mei); leden 195 euro; niet-leden 295 euro; JongKNW 35 euro; studenten 25 euro; gepensioneerden 75 euro
- aanbieding: deelname en kennismakingslidmaatschap 250 euro
- en ook: nodig gratis een introducée onder 35 jaar uit!

Aanmelden: via het registratieformulier

Contact
KNW Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl