KNW AGENDA

Activiteiten van onze vereniging

De inschrijving voor de MBO-prijs is weer geopend! Ken jij als docent of begeleider een MBO-student die in 2024 zijn/haar eindopdracht schrijft op een 'water' onderwerp? Of ben jij zelf een MBO-student die dat doet? Goed nieuws: stuur de eindopdracht in en maak kans op de MBO-prijs 2024! Lees verder voor het reglement en het inschrijfformulier.

KNW MBO prijs c

MBO-prijs 2024

De MBO-prijs is ingesteld in samenwerking met de MBO opleidingen.

Lees het Reglement & Inschrijfformulier MBO-prijs (versie 2024) voor de spelregels en hoe je de eindopdracht kunt insturen. De prijsuitreiking is in november 2024, en insturen kan tot de aanvang van het nieuwe studiejaar in september.

De winnaars ontvangen een prijs en een oorkonde. De jury beoordeelt de ingestuurde (eind)opdrachten en kiest de winnaars. De jury kijkt naar:

  • bruikbaarheid voor de (water)praktijk, ofwel de uitvoerbaarheid voor het bedrijf
  • kwaliteit van de aanpak en kwaliteit van de rapportage
  • is het vernieuwend?
  • wijze van presenteren

De eerste prijs bedraagt €600, de 2e prijs €300 en de 3e prijs €100, plus een jaar lang gratis lidmaatschap van KNW. Een ingestuurde (eind)opdracht moet minimaal met een 8 (‘goed’) gewaardeerd zijn door de opleiding. MBO-3 en MBO-4 studenten, of hun begeleiders, kunnen de (eind)opdracht insturen. De genomineerden wordt gevraagd een poster of een vlog te maken over hun (eind)opdracht.

Zie MBO-prijs voor meer informatie, de juryleden, de sponsors, én de genomineerden en winnaars van voorgaande jaren.

KNW MBO prijs d

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl