KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Waternetwerkdag 2024 - We bespraken best practices voor talentontwikkeling en kennisoverdracht in de werksessie 'Kennisborging' ism Wateropleidingen. Met eyeopeners en tips over de kenniscyclus in de sector en in organisaties, en over ieders eigen kenniscyclus als waterprofessional. Benieuwd? Met de uitkomsten is een informatieve praatplaat-infographic gemaakt.

2406 WND 11

WATERNETWERKDAG 2024

Visie op de Waterketen - Samenwerken voor meer Impact
vrijdag 21 juni 2024 | Theater De Speeldoos in Baarn

- - -
UITGELICHT: Werksessie 'Help, mijn waterexpert gaat met pensioen!'

In deze werksessie over kennisborging keken we ism Wateropleidingen naar de kenniscyclus in de sector en in organisaties, en naar de fases van ieders eigen kenniscyclus als waterprofessional. De kenniscyclus omvat talent aantrekken, kennis verzamelen, kennis delen, en het blijven leren en opleiden van vakmensen gedurende de hele loopbaan. Hoe zijn deze processen geborgd in jouw organisatie?

Wateropleidingen verzorgt trainingen - al 30 jaar! - waarin ervaren professionals hun kennis en ervaring delen met de volgende generatie en met andere collega's. In deze werksessie deelden zij inzichten over effectieve methoden en nieuwe middelen voor kennisoverdracht en talentontwikkeling.

DOWNLOAD presentatie
Help, mijn waterexpert gaat met pensioen! Hoe borgen we kennis in de watersector? - door Gabrielle Knufman en Bram Ooms (Wateropleidingen)

UITKOMSTEN IN BEELD: Kennis verzamelen - Kennis borgen - Kennis overdragen
klik voor de praatplaat als pdf-vergroting (tekening: Martien deBetekenaar.nl)

2406 WND Kennis borgen tekening a

- - -
Operatie Sterk Water
- In 'Operatie Sterk Water' werken KNW, RIONED en Wateropleidingen gezamenlijk aan het aanpakken van de personele uitdagingen in de watersector. Werk in de watersector is een beroep met toekomst!

logo osw

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl