KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

Voor de jongerenvisie op het Deltaprogramma 2024 zijn wij op zoek naar de inzichten/mening van jongeren (jij dus!). Wil je in minder dan 4 minuten een bijdrage leveren aan jouw eigen toekomst? Vul dan nú de vragenlijst in (uiterlijk 26 januari) - en stuur de survey ook door aan medestudenten/kennissen/vrienden in je netwerk.

 deltaprogramma

Deltaprogramma 2024

Het Deltaprogramma beschermt Nederland tegen overstromingen, zorgt voor voldoende zoetwater en draagt bij aan een klimaatbestendige en waterrobuuste inrichting van Nederland. Zodat iedereen  - nu, over 50 jaar én over 100 jaar - veilig in Nederland kan wonen, werken en recreëren. Het is en blijft een grote uitdaging.

Laat je horen! De jongeren van nu staan straks aan het roer. Denk daarom mee en vul de survey in, via Survey Jongerenvisie Deltaprogramma (invullen kan t/m 26 januari, nieuwe sluitingsdatum)

De survey is opgesteld door Team jongerenvisie Deltaprogramma, een groep studenten en young professionals. De antwoorden worden verwerkt voor een reactie aan Deltacommissaris Peter Glas. Meer weten? Zie de LinkedIn post voor meer informatie.

- - -
Zie Jong KNW voor meer activiteiten voor young professionals in de watersector.

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl