KNW NIEUWS

Waternetwerk nieuws en activiteiten

De Nederlandse technologie voor anaërobe afvalwaterzuivering wordt inmiddels in veel landen toegepast. Wat zijn de ervaringen bij de implementatie van deze internationale projecten? KNW Themagroepen 'Anaerobic Circular Economy' en 'International Cooperation' - Webinar op donderdag 8 oktober 2020.

anaerobic treatment plant

'Best' practices in internationale projecten voor anaërobe zuivering

KNW Themagroepen 'Anaerobic Circular Economy' en 'International Cooperation' organiseren een webinar over anaërobe afvalwaterzuivering op donderdag 8 oktober 2020 mmv prof. Jules van Lier (TU Delft). In het voorjaar volgt een face-to-face symposium op 15 april 2021 (ovb).

De innovatieve Nederlandse technologie voor anaërobe afvalwaterzuivering is wereldwijd uitgerold en wordt in veel landen gebruikt. Tijdens het webinar en het symposium worden verschillende aspecten besproken van internationale projecten voor de implementatie van anaërobe technologie:

  • Nationaal beleid
  • Nederlandse organisaties in het buitenland
  • Praktijkvoorbeelden

Het doel van de sessies is niet alleen om de positieve kanten en hoogtepunten van internationale projecten te laten zien, maar ook om ondervonden culturele verschillen en beperkingen te bespreken bij de samenwerking tussen betrokken partijen. Financiering van deze projecten, en samenwerking tussen lokale leveranciers en internationale partijen, blijkt uitdagend en spannend.

Met deze sessies willen we ervaringen delen over de dynamiek, om succesvoller te zijn in internationale projecten voor anaërobe zuivering.

Webinar: Internationale ervaringen met projecten voor anaërobe afvalwaterzuivering

  • datum: donderdag 8 oktober 2020
  • tijd: 13:00-14:15 uur
  • locatie: online
  • deelanme: gratis
  • aanmelding: via het Registratieformulier

Organisatie
KNW Themagroepen TG Anaerobic Circular Economy en TG International Cooperation

anaerobic treatment plant 1

 


Meer KNW & Watersector events

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl