KNW ACADEMIE

Leren van elkaar

De Waternetwerk MBO-prijs 2021 is gewonnen door Eva Maus (Aeres Almere). De 2e prijs is voor Gino Franssen (Aeres Almere), de 3e prijs ging naar Kevin Engelbracht (Nova College/MyTec), met een extra 4e prijs voor Pascal Lips (Koning Willem 1 College). Gefeliciteerd! Lees verder voor hun vlogs en posters.

KNW MBO prijs c

Waternetwerk MBO-prijs 2021

De prijsuitreiking was vrijdag 26 november in een online event. Uit het jury rapport: Dit is het 2e jaar dat de MBO-prijs wordt uitgereikt, als stimulans voor een loopbaan in de waterwereld. De jury heeft alle inzendingen gelezen en beoordeeld, maar was niet unaniem, wat betekent dat de inzendingen echt dicht bij elkaar hebben gelegen. 'Uit de werkstukken van Eva en Gino heb ik zelf ook nog wat kunnen leren!',  aldus juryvoorzitter Jan Willem Mulder. Gefeliciteerd allemaal!

Winnaars en hun posters

Vlogs van de winnaars

Vlog Eva Maus - Effectiviteit van de Fish Protector


Vlog Gino Franssen
- Invasieve Amerikaanse rivierkreeften en onderzoek mbv schijnduikerfuiken


Vlog Kevin Engelbracht
- Proefinstallatie RWZI beluchtingskast


Vlog Pascal Lips
- Opsporen en verwijderen van een doodlopend stuk drinkwaterleiding

---
De Waternetwerk MBO-prijs is ingesteld
in samenwerking met de MBO-opleidingen en werd in 2020 voor het eerst uitgereikt. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Werkgeversvereniging Waterbedrijven en het A&O-fonds Waterschappen. Zie Waternetwerk MBO-prijs voor achtergrond, spelregels, juryleden en meer informatie. 

WWbAO fondsWaterschappen

 

 

 

Koninklijk Nederlands Waternetwerk is hét onafhankelijke kennis(sen)netwerk in de watersector. We bieden waterprofessionals, bedrijven en organisaties een uniek platform, met volop mogelijkheden in een actieve en ondernemende sector.

Bezoekadres

Koningskade 40
2596 AA Den Haag
070 - 32 22 765

info@waternetwerk.nl